Fokgames geeft De Sims 3 Ambities een 8

Als mensen mij nu zouden vragen of de Sims 3: Ambities het aankopen waard is: ja. Door de vele nieuwe mogelijkheden om voor nog meer gebouwen, parken en mensen te ontwerpen is voor de ontwerpers onder ons een geschenk. Voor de mensen die een doel willen hebben in een typische dag voor een Sim zijn de nieuwe carrières weer een nuttige toevoeging.

Als je een beroep wat langer uitoefent, zullen de taken wat saaier worden, omdat het vaak meer van hetzelfde wordt. Maar er zijn best veel richtingen die je kunt gaan ontdekken, dus een echt nadeel is dit niet te noemen. Deze uitbreiding zorgt voor een nieuwe impuls in Sims 3. En als je vindt dat je te veel werkt, stuur je je Sim toch gewoon weer op wereldavontuur?

| Sims 3: Ambities |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *