Nederlandse versie De Sims 3 Creëer een Patroon beschikbaar maar met bug!

Op de officiële Nederlandse De Sims 3 site is de derde tool voor De Sims 3 nu beschikbaar voor zowel de PC als de MAC. De Nederlandse versie is zo laat online gekomen vanwege een bug in de Nederlandse PC versie.

Ik weet niet of deze bug nu opgelost is, zie ook dit bericht op onze site, maar dat zullen we wel snel genoeg merken.

Creëer je eigen originele patronen voor De Sims 3

Creëer en deel je eigen originele patronen voor De Sims 3 met De Sims 3 Creëer een Patroon-tool. Of je nou het perfecte patroon voor de pyjama’s van je Sims gevonden hebt, of prachtige vloertegels wilt ontwerpen; vanaf nu heb jij het hulpmiddel in handen om je eigen ontwerpen te maken! Met behulp van de vele afbeeldingen uit de Stickerbibliotheek kun je snel een patroon ontwerpen. Ook kun je je eigen afbeeldingen toevoegen en afbeeldingen in lagen over elkaar heen plaatsen, voor nog meer unieke patronen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel je creaties online via De Sims 3 Uitwisseling.

KENMERKEN

* De Sims 3 Creëer een Patroon-tool is het officiële hulpmiddel waarmee spelers van De Sims 3 eenvoudig hun eigen patronen kunnen maken en veilig aan de game toe kunnen voegen, zonder dat de ontwerpen of game beschadigd raakt.
* Spelers kunnen hun zelfgemaakte patronen gebruiken bij het vormgeven van meubels, kleding, vloeren en muren voor hun Sims en nog veel meer.
* Deze handige tool is krachtig en toch eenvoudig in gebruik, zodat zowel beginnende spelers als ervaren ontwerpers er zich uit mee kunnen leven.
* Spelers kunnen hun patronen in 3D bekijken met één enkele muisklik en hun patronen daarna rechtstreeks naar de game exporteren.
* Spelers kunnen hun creaties laten zien aan Sims-fans over de hele wereld via De Sims 3 Uitwisseling.

| De Sims 3: Creëer een Patroon – downloaden |

[UPDATE]:


(screens van PlyKier1)

Het lijkt erop dat de bug in de PC versie niet is opgelost. We raden iedereen aan of de Engelse versie te installeren of te wachten op een werkende Nederlandse versie voor de PC.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

6 reacties

  1. Hd dan gewacht met online zetten tot de bug eruit is gehaald, EA.
    Nu kan je m net zo goed gewoon niet online zetten.

  2. 25.Moet m nog steeds een x de Engelse versie downloaden… XD
    Trouwens, doet hij het ook als je m download op een pc waar je De Sims 3 niet hebt geinstalleerd, en dat je het patroon, als je het af hebt, via een usb-stick of iets dergelijks naar de computer kunt overzetten waar het spel wel is geinstalleerd?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *