S3N review: De Sims 3 Ambities

Al vanaf de dag dat de eerste berichten over De Sims 3 Ambities op S3N verschenen hebben we nog nooit zoveel enthousiaste reacties gezien als bij elk nieuwtje over deze nieuwe uitbreiding. Maar heeft De Sims 3 Ambities, een maand na de release, kunnen voldoen aan al die hoge verwachtingen?

Wat later dan jullie van ons gewend zijn hebben we een 5 pagina’s tellende review van De Sims 3 Ambities voor jullie. Dat het wat langer geduurt heeft, heeft alles te maken met de grootte van deze uitbreiding. Er zitten zoveel nieuwe dingen in, dat we echt de tijd nodig hebben gehad om zoveel mogelijk voor jullie uit te proberen en te onderzoeken.

Het belangrijkste dat we ontdekt hebben is dat er nog genoeg te ontdekken valt, zelfs na een maand spelen. Deze tweede uitbreiding voor De Sims 3 is erg groot, zeker als je álles wilt ontdekken en uitvogelen!

Wij zijn in elk geval tot de conclusie gekomen dat het opnieuw een goede uitbreiding is die veel spelers zal aanspreken.

| De Sims 3 Ambities review |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *