Wordt jij na de zomer ons nieuwe S3N teamlid?

De zomervakantie is altijd een mooie tijd om eens na te gaan denken over wat je na de zomer zou willen gaan doen. Zo gaan wij als S3N na de zomer op zoek naar nieuwe teamleden, en misschien ben jij wel die Simmer die wij straks als teamlid gaan zoeken?

In de maand augustus zullen we een oproep online gaan zetten over wat voor vacatures er beschikbaar zijn. Naast deze oproep zullen we ook op onze site & ons forum gaan kijken welke Simsfans eventueel geschikt zouden kunnen zijn als nieuw teamlid.

Meewerken aan S3N is erg leuk en we hebben een gezellig team maar het is soms ook hard werken en ieder teamlid heeft zo zijn of haar eigen verantwoordelijkheden.

Dus de komende weken kun je even relaxed nadenken of jij geschikt bent als toekomstig S3N teamlid. Op de onderstaande link vind je wat informatie over de ‘eisen’ die we stellen aan nieuwe teamleden.

| Sims 3 Nieuws Vacatures |