Gerucht: De Sims 3 Realm

Met die domeinen voor Sims Medieval was ik erg nieuwsgierig geworden. Nou is er bij Gamestore E-Plaza een nieuwe PC Game verschenen voor De Sims 3 (op de releaselijst verschenen bedoel ik natuurlijk). Namelijk ‘The Sims 3 Realm’. En ´Realm´ is letterlijk vertaald ‘Koninkrijk’.

De datum van de release is ’24 Maart 2011′.

Deze email kreeg ik net van Jimmy van SmartSims, zijn site is offline voor een verbouwing.

Het gerucht over een Middeleeuwen versie van De Sims 3 gaat al langer, zie ook dit bericht op onze site.

We moeten het maar even met een korrel zout nemen: er zijn altijd veel geruchten en lang niet alles blijkt later te kloppen zoals met De Sims 3 Huisdieren een paar dagen geleden. Bovendien kan ik zelf op de Gamestore E-Plaza site niets vinden, maar nu meld Jimmy dat De Sims 3 Realm op een retailers lijst staat: dat is een lijst met toekomstige releases zodat winkels kunnen gaan inkopen. Deze retailers lijsten zijn altijd onder voorbehoud en er kan nog van alles veranderen.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

22 reacties

 1. Ik kan me er weinig bij voorstellen nog: je Sims gaan dan naar een Middeleeuwse buurt ofzo? Het klinkt wat onlogisch maar met het Sims Team weet je het maar nooit 😛

 2. Misschien Middeleeuwse accesoires en kleding?
  Staat ook raar: Hele hippe, moderne buurt komen er ineens van die Middeleeuwse mensen wonen XD.
  Maar qua meubels en bouwmateriaal kan ik me wel er wat bij voorstellen.
  Of misschien een pakket dat meer ingaat op de tijdmachine?

 3. Ja aan de tijdmachine moest ik ook meteen denken. En een accessoires pakket met dat als thema zou ook wel leuk zijn.

 4. Nou ja, we moeten er gelijk niet veel van gaan verwachten. Het is maar een gerucht en S3N weet verder niks (neem ik aan;)).
  Leuk als het waar is, maar misschien is dit gewoon net zo’n geval als van de Sims 3 Huisdieren.
  Laten we gewoon afwachten.

 5. @ Simsmodel

  In het verleden, al vanaf Sims 2, zijn er genoeg geruchten geweest die later bleken te kloppen. Niet allemaal maar we melden ook alle geruchten niet. 😉

 6. Ik wil dit zo graag! Het zou heel goed in mijn verhaal passen. Dat gaat ook namelijk over de middeleeuwen! En ik vind het gewoon een heel erg leuk thema :).

  Klik op mijn naam voor de site ^.^

 7. O wow dat dorpje op die eerste screen: echt mooi! Dacht even dat het uit De Settlers ofzo was 😛 Ik had het bijna bij de nieuwspost gezet maar doe het toch maar niet: voor onze buitenlandse bezoekers zou dat wel eens verwarrend kunnen zijn: alsof dat een screen van de game is.

 8. Zou heel graag huisdieren willen hebben, vooral een kat, maakt me niet uit of het een sp of ep is. Medieval zou ook erg leuk zijn (en toen hadden ze al huisdieren 🙂 )

 9. Uhm, mensen duizend maal sorry, ik heb de datum verkeerd gelezen (schaamt zich ZOOOOOO diep -.-“)! Sorry, het is 24 Maart 2011, ipv 4 Maart 2010

  Oh heb ik weer :P!

 10. Lintjes doorknippen, officiele bezoeken afleggen, koninginnedag vieren. Wauw, er komen veel bijzondere nieuwe gameplays.

  (kuch, als ik alleen de titel zou weten, zou ik het al niet kopen)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *