Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 consoles en handhelds op Bart Smit site: update

Gisteren konden wel al in dit bericht melden dat Bart Smit op zijn site 2 pagina’s online heeft gezet voor De Sims 3 voor op de PS3 en de Wii. Vandaag zijn daar de pagina’s toegevoegd voor de Xbox 360 en de Nintendo DS, reserveren is nog niet mogelijk.

| 360 De Sims 3 | NDS The Sims 3 |

Meer over De Sims 3 voor op consoles en handhelds vind je in deze berichten op onze site.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>