De Sims 3 Exchange weer veilig maar TSR pop blijft probleem

Ruim 2 weken geleden hebben we in dit bericht op onze site gemeld dat het Sims Team het gebruik van De Sims 3 Exchange / Uitwisseling tijdelijk afraadde.

Het lijkt erop dat de Exchange nu weer veilig is om te gebruiken maar de TSR pop (aka Killer Doll) blijft volgens het Sims team een probleem: het kan je spel namelijk trager maken.

While you may continue to download from and upload to the Exchange, be advised that there are some corrupt files that have made its way into the Exchange that may slow down your game.

Omdat we eerst dachten dat het om een probleem ging dat makkelijk op te lossen was hebben we de manier om deze TSR pop uit je spel te halen niet vertaald, maar omdat SimGuruHydra nog steeds adviseert deze download uit je spel te halen heeft Fransor – onze nieuwe vertaalster –  de instructies toch maar even vertaald.

We raden iedereen aan om even te kijken of je deze pop in je spel hebt: je hoeft hem namelijk niet gedownload te hebben om hem toch in je spel te hebben: de pop kon verborgen bij de downloads van De Sims 3 Uitwisseling hebben gezeten. De pop zat niet in de downloads uit De Sims 3 Store.

Killer Doll verwijderen

Als je hebt gemerkt dat je spel een stuk langzamer is geworden, dan heb je misschien een corrupt bestand gedownload. Dit bestand heet “0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package” van een object met de naam “Girl Doll Dresses”.

– Maak een back-up van je game.

– Kijk goed of de pop niet aanwezig is bij één van de huizen van je Sim of in zijn of haar inventaris.

– Als je een object met de naam “Girl Doll Dressed” in je gedownloade objecten hebt staan in je Launcher dan moet je deze uninstalleren.

– Om het bestand 0x038a68fe04da61a6aa65f939d77fbc37.package te verwijderen, Ga naar je DCBackups (\documenten\Electronic Arts \ De Sims 3 \ DCBackup), Hier vind je het bestand en verwijder het dan.

– Als je het bestand in je \documenten\Electronic Arts \ De Sims 3 \ DCBackup folder had, dan kan het zijn dat het ook aan je gedownloade objects vast zit. Zorg ervoor dat je deze bestanden dan ook uit je download map en je Launcher haalt.

– Bekijk ook even of jouw uploads dit bestand bij zich hebben. Als dit zo is, verwijder ze dan, anders blijft de killer doll actief.

Als alternatief kan je ook je spel spelen zonder downloads. Ga naar je Launcher en klik op ‘zonder creaties draaien’ bij het geïnstalleerd materiaal.

SimGuruHydra

15 reacties

 1. Hardstikke bedankt voor de tip. Ik heb zowel de 0x038a……..bestand als die akelige Doll dressed gevonden, ga ze onmiddellijk verwijderen.

 2. weggooien die hap :thumbsup: het staat nu ook in de laatste patchnotes dat dat verstandig is dus als je ons niet geloofde dan nu wel 😛

 3. Hartelijk bedankt voor deze info, want ik heb al die tijd geprobeerd het van mij c schijf af te halen en het lukte steeds niet, maar nu heb ik hem eindelijk ervan af gegooid de akelige doll zowel in mijn sims 3 launcher en uit de DCBackup gehaald!! Zijn er nog meer bestanden die je spel vertragen of beschadigen???:P

 4. gnehe ik ook…
  hij stond bij mn dcbackup, ik ga nu ook in de launcher kijken,
  ikdacht al een tijdje van hoe komt het dat mn spel zo traag is :S

 5. Oh, jemig dat ding is echt eng, ik had em ook in de launcher en ik heb meteen al mn uitwisselingsvoorwerpen verwijderd, waren er toch maar twee…

 6. ik weet heel zeker dat ik hem nóóit heb gedownload, want ik had dit al eerder gelezen, zie ik net dat ie tussen m’n kinderspeelgoed staat! ik schrok me kapot.
  de computer beweert dat ie hem niet kan vinden ;s
  gelukkig kon ik hem wel verwijderen bij geïnstalleerd materiaal!

 7. Heb je misschien voorwerpen gedownload via de sims3.nl uitwisseling dan kan soms de pop er tussen zitten. In de beschrijving die sims3nieuws geeft kan je zeker die stomme pop uit je game gooien. Want mijn game is nu veel sneller geworden sinds die pop er uit is.

 8. Wie kan me helpen ik ben radeloos. Ik heb de stomme pop al maanden in mijn spel, heb het bestand uit de dc cache verwijderd, alle caches al 10 keer verwijderd, heel veel buurten en sims waar ik al jaren mee speelde, register geschoond nadat ik alles dacht verwijderd te hebben, met custard van delphy downloads gecheckt, games verwijderd en herinstalleerd, ea downoader verwijderd en opnieuw geinstalleerd, de POP blijft in mijn game?! Kan het van code veranderen ofzo dat ik het nu niet meer terugvind terwijl mijn pc zegt dat het in mijn cache zit? Ik weet het niet meer en ik wil zo graag weer spelen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *