Je kunt gewoon niet zonder!

De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store

Tweepersoonsbed uit de Romantiekcollectie (van 100 Simpoints voor 50 Simpoints)

Tuurlijk, een bed moet comfortabel zijn, maar het mag ook best een blikvanger zijn. Het Bouvrie & Co. bed uit de Romantiekcollectie heeft tal van handgemaakte details van palissander die je blik nooit zullen opmerken — omdat je slaapt!

| De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store |

Een gedachte over “De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store”

  1. redhead0966

    Tot nu toe waren de dagelijkse aanbiedingen alleen op dinsdag,woensdag en donderdag en zowiezo niet in het weekend toch? Dus betekend het nu dat we vaker de aanbiedingen gaan krijgen ook in het weekend? Zie namelijk staan over 23:01 volgende aanbieding.
    Vind het wel leuk elke dag ff kijken of er iets in de aanbieding is wat ik graag wil hebben.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>