De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store

Club Van den Burger Ontspanning (Woonkamer + Studeerkamer) 900 Simpoints

In 1773 bestelde Graaf Van den Burger een meubelset die geschikt was voor hoge heren en deftige dames, zodat zij konden ontspannen terwijl ze in een staat van halfbewust delirium verkeerden. Deze meubels waren tot op heden alleen verkrijgbaar voor de elite, maar nu mag ook jij deze stijlvolle meubels in je stulpje plaatsen. ‘Van den Burger: proef de smaak.’

| De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store |

Is dit wel een aanbieding? Als ik de set in de Sims 3 Store bekijk staat hij er gewoon ook voor 900 Simpoints …

6 reacties

  1. Ik denk dat dit een oude verkoop truk is: de blikjes tomaten puree van 10 cent in de schappen verkopen niet. Gooi ze in een grote bak en zet erbij: nu slechts voor 10 cent en binnen no time zijn ze verkocht. 😛 Of gewoon een fout op de site 😛

  2. ik heb 1 x 2000 simpoints gekocht, en 2 keer 1000 gekregen, maar op sims2.com waren de downloads gewoon gratis , en op sims3.com moet je er voor betalen, echt schandalig, het zou leuk zijn als jullie alle sets namaken, en dan free kan downloaden.

  3. Ik vind hem erg mooi en gebruik de set vaak: vaak voor studeer kamers of voor Sims die van klassieke inrichtingen houden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *