Gratis Ford Fiesta set op Amerikaanse De Sims 3 Store

Ik weet niet of deze Ford Fiesta set ook op de Nederlandse De Sims 3 Store komt maar op de Amerikaanse Store vind je deze auto en nog wat leuke andere kleine downloads.

Wel moet je eerst naar Taal Selecteren gaan en dan English en dan United States anders werkt de onderstaande link niet!

Download the 2011 Ford Fiesta and the Fiesta Urban Streetscape today!!

IT’S A PRETTY BIG DEAL

The 2011 Ford Fiesta gets the most out of every corner, thanks to the technical precision only a Ford-tuned suspension can offer. Now your Sims can experience the Ford Fiesta Movement when you download the 2011 Ford Fiesta car and Fiesta Urban Streetscape for FREE*! The Fiesta Urban Streetscape includes items for your Sims to use around town – the Fiesta Urban Style graffiti, Never Get Lost Again street sign, Maid o’ Meter parking space with meter, Hot Stuff Crossing! sign, and Street Struttin’ Street Light sign. Download today!!

| Ford Fiesta download |

Met dank aan Simprograms voor dit nieuwtje.

12 reacties

  1. Wel leuk, maar niet echt een must-have. Geen idee wat ik met die verkeersborden ga doen. Misschien is dit wel een voorproefje op Supersnelle Accesoires?

  2. Misschien kan iemand het downloaden en daarna uploaden naar het forum ofzo? Want ik hou niet van de taal veranderen. Ik kan het daarna namelijk nooit terug veranderen 🙁

  3. en oprecht hartelijk dank!. Verder in de aanbieding Sims T shirts en messenger bags. Wanneer oh wanneer mogen wij dit op de nederlandse site verwachten??? Ik verheug me er nu al op.

  4. De link doet het niet als je er op klikt, maar wat al eerder is verteld dat je de taal van de website moet veranderen. English —> en dan united states en dan doet de link het wel. Dat gebeurde tenminste bij mij:D

    Want ik heb hem net gedownload en geïnstalleerd!!! Alleen gisteren werkte de link niet omdat ze aan de site gingen werken. Ik hoop dat het lukt voor de mensen bij wie het niet gelukt is!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *