Je kunt gewoon niet zonder!

Sims International Film Festival begint op 15 September

We hebben aan het Sims International Film Festival (SIFF) nogal wat aandacht besteed in deze berichten op onze site en vandaag is de datum bekend geworden voor het 2e Sims International Film Festival en dat is 15 September 2010.

Dus ben je een Machinima maker dan heb je nog alle tijd om mee te doen aan dit festival en als Machinima liefhebber kun je de komende tijd weer genieten van alle trailers.

Meer informatie vind je op de Simatography site en de SIFF site:

| Simatography | Sims International Film Festival (SIFF) |

2 gedachtes over “Sims International Film Festival begint op 15 September”

    1. hiki

      Op de SIFF site staan wel wat machinima’s maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die site onoverzichtelijk vind en zelden iets kan vinden. Maar de meeste SIFF video’s embedden we hier ook, kijk maar naar onze vorige berichten over het eerste SIFF.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>