Nieuw: merkspullen op De Sims 3 Store

Nieuwe officiële merkspullen voor je Sims!

Je kunt nu de muziekvoorkeur van je Sims laten zien. De Sims 3 en Live Nation hebben de handen ineen geslagen om EXCLUSIEF gelicenseerd concertmateriaal te creëren voor je Sims! Deze unieke Fansets bevatten stuk voor stuk T-shirts voor mannen en vrouwen en een poster. Zorg dat je de spullen van deze sterren vandaag nog in huis haalt!

Voor nu vind je er sets van Kiss, Lil Wayne, Ozzy Osbourne, Sex Pistols en Shakira. De sets kosten 300 Simpoints per stuk.

| Merkspullen op De Sims 3 Store |

12 reacties

  1. Nou geweldig. Zat Lil Wayne niet in de gevangenis? En als je een beetje goed bent in het maken van spullen kun je het zelf beter. 3 euro voor twee shirts en een lelijk schilderij -_-‘

  2. Ik vind dit ook onzin. Vooral die shirts van Shakira zijn afschuwelijk. Ik ga echt geen 300 simpoints daar voor betalen.

  3. lelijk spul, en 1 ding, wrm maken ze shirts van Lil Wayn, want Lil Wayn zit in de gevangenis, want hij had een volgeladen vuurwapen in zijn bus, maat ik vindt gewoon dat die Amerikaanse rapper’s gewoon half ganser zijn.

  4. Ik weet dat het stom is maar ik weet niet waar ik het moet vragen maar hoe kan ik in de sims 3 ambities een robot hebben moet ik hem uitvinden ofzo ?? met de vaardigheid uitvinden ??

  5. @ Michaël. Misschien vind je een antwoord op het forum?

    En inderdaad 300 simpoints is echt wel belachelijk voor zulke sets.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *