500 gratis Simpoints via Nvidia

Vanochtend kreeg ik via het forum een PM van Voske dat je via Nvidia gratis 500 Simpoints kunt krijgen als je meedoet aan een wedstrijd. Het enige wat je hoeft te doen is via de onderstaande link wat gegevens in te vullen en binnen 2 tot 4 dagen krijg je je 500 Simpoints.

Let wel even op: ik heb snel de voorwaarden even doorgelezen en je moet minimaal 13 jaar oud zijn en je kunt tot 31 augustus 2010 mee doen. Ik zag geen restricties dat bijvoorbeeld alleen Amerikaanse Simfans mee kunnen doen en na het invullen kreeg ik meteen een email dat ik binnen 2 tot 4 dagen de Simpoints krijg dus het zal wel goed gaan allemaal.

Voor 500 Simpoints kun je toch wat leuke spulletjes kopen op De Sims 3 Store en je doet ook automatisch mee met een wedstrijd om een mooie laptop te winnen!

| Fill out the form below and receive 500 SimPoints. |

[UPDATE] Chris was zo verstandig om de voorwaarden nog eens door te lezen en de kans is groot dat de actie nu toch is afgelopen omdat alleen de eerste 10.000 deelnemers 500 Simpoints krijgen.

The first 10,000 entries will also receive 500 Sims Points with an estimated retail value of US$5.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

82 reacties

 1. Ik heb nu nog 1435 Simpoints en je moet op het forumulier je Sims ID invullen dus daar heb ik natuurlijk mijn De Sims 3 site naam ingevuld: Hiki. Geen idee of de Simpoints automaties bijgeschreven worden (vandaar dat ik hier even neerzet hoeveel ik er nu heb) of dat je de Simpoints via een code per email binnen krijgt.

 2. Thank you for entering the Sims3 Community contest! Your 500 SimsPoints are on their way to your inbox. Please allow between 2 to 4 days for your SimsPoints to arrive. Toshiba M645 laptops with NVIDIA� Optimus� technology gives you the battery life needed to keep up with the life of your Sims.

  Ik denk dus dat we een code krijgen via de email voor de 500 Simpoints 😉

 3. Ik bedoel… Geen tweede keer met hetzelfde sims ID hé 😉 Ik denk ook dat ze gewoon een code ter waarde van 500 simpoints naar je mail sturen…

  1. Het valt te proberen maar ze zullen er heus wel aangedacht hebben dat er ‘slimme’ mensen zijn die meerdere malen proberen 500 points te krijgen.

 4. Nee ook niks maar mijn vermoeden is dat de 2 tot 4 dagen om werkdagen gaat: dus we hebben dan pas 1 werkdag gehad en wel gisteren. Dus we weten donderdag misschien wel vrijdag pas of het klopt allemaal. En Nvidia zal heel wat inzendingen hebben gehad: veel fansites hebben het namelijk gemeld 😉

 5. Ja op Twitter ook veel mensen die het binnen hebben. Dus iedereen: check je email 😀 Ga dan naar de Sims 3 Store, dan naar je account (je moet dan een keer opnieuw inloggen) en dan kun je je code invullen onder Code Verzilveren.

 6. Je kunt gewoon een andere geboortedatum invullen: ik weet alleen niet of ze je geboorte datum op de Sims 3 Site ook checken. Gewoon proberen dus!!!

 7. Ik heb ‘m ook! 😀 Net ook al 2000 simpoints van vader gekregen. Dus heb nu weer 2500 simpoints! ;o [geloof het of niet… ik had er echt 0.. xd]

 8. Tja ik ben aan t invullen en ook ik vraag me af wat die sims ID nu moet zijn. is dat de code van een v/d sims 3 spellen of wat anders???

  1. Je krijgt meteen een email waarin je bedankt wordt voor het meedoen en dan een paar dagen later een email met een code die je moet invullen bij je account op De Sims 3 Store onder ‘code verzilveren’.

 9. hiki, dat ‘je krijgt meteen een email’, klopt vlgs mij niet helemaal want ik heb nog geen email gehad hoor. maar ik wacht gewoon die 4 dagen af…

 10. Wanneer heb je ingevuld dan? En heb je wel je goede Sims ID gegeven? Heb je een email gehad met ‘bedankt voor het meedoen’?

  Anders nog een keer proberen?

 11. ik heb net de voorwaarden gelezen, en er staat dat alleen de eerste 10.000 mensen de gratis simpoints krijgen. dus grote kans dat we nu niks meer krijgen…

 12. ik kreeg wel een email van dat bedrijf dat de 500 sim points op mijn account staan maar ze staan er nog steeds niet op

 13. Ik heb ook dit bericht nu even aangepast:

  [UPDATE] Chris was zo verstandig om de voorwaarden nog eens door te lezen en de kans is groot dat de actie nu toch is afgelopen omdat alleen de eerste 10.000 deelnemers 500 Simpoints krijgen.

  The first 10,000 entries will also receive 500 Sims Points with an estimated retail value of US$5.

 14. ik heb een mail gekregen met de code, maar de code bevat maar 4 keer 4 tekens, en het moet toch 5 keer 4 tekens zijn, of niet ??
  of heb ik het op de verkeerde plaats ingevuld ??
  HELP !!!

 15. Het is 4 keer 4 cijfers en je moet het invullen op het account van de Store (waar je nog een keer extra moet inloggen) en waar je ook Simpints koopt en dan onder Code Verzilveren. Dus niet bij produkt registratie of hoe dat ook heet.

  Ik wou een screen maken maar de halve Store is tegenwoordig in het Engels bij mij terwijl de rest in het Nederlands is.

 16. hey ik hoop dat is ze echt krijg denke et wel maar weet niet zeker natuulijk maar ja ik blijf hopen jullie ook natuurlijk ghehehehehehehe

  1. Niet. als je de eerste uitbreidingspakketten en het originele sims spel had, daar kreeg je nog simspoints bij. als die op zijn dan kun je er alleen nog aan komen door ze te kopen.
   Ikzelf heb dat nooit gedaan omdat ik t zonde vind v/h geld. dan maar geen extra meubels, kapsels enzo.

 17. Even een vraag ik speel de sims 3 levensweg en ik vind dus dat je daar weinig meubels en dingen hebt er is dan wel een winkel waar je kan winkelen maar daar heb je simpoints voor nodig moet je daar echt voor betalen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *