Je kunt gewoon niet zonder!

Geen ‘De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store’ aankondigingen meer

Zoals jullie weten heeft De Sims 3 Store elke (werk)dag om 15.00 uur een nieuwe aanbieding uit De Sims 3 Store en elke dag rond die tijd hebben wij daar als S3N een aankondiging van gemaakt hier op onze homepage.

Deze dagelijkse aanbieding actie loopt nu 3 weken en we hebben besloten er niet meer elke dag aandacht aan te besteden. Het handigste is om de onderstaande link in de favorieten van je browser te zetten en dan zie je vanzelf welke aanbieding er die dag is.

| De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store |

3 gedachtes over “Geen ‘De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store’ aankondigingen meer”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>