Geen ‘De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store’ aankondigingen meer

Zoals jullie weten heeft De Sims 3 Store elke (werk)dag om 15.00 uur een nieuwe aanbieding uit De Sims 3 Store en elke dag rond die tijd hebben wij daar als S3N een aankondiging van gemaakt hier op onze homepage.

Deze dagelijkse aanbieding actie loopt nu 3 weken en we hebben besloten er niet meer elke dag aandacht aan te besteden. Het handigste is om de onderstaande link in de favorieten van je browser te zetten en dan zie je vanzelf welke aanbieding er die dag is.

| De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store |

3 reacties

  1. ik heb een vraag Hiki, vandaag was club van de burger in de aanbieding voor 450 points, en die wil ik hebben, zou je die mijn cadeau willen geven, want als ik die free simpoints hebt, betaal ik je de 450 terug

    groetjes yannick
    acount: yannickva471

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *