Meer bekend over TSR Magazine: Simspiration

3 weken geleden konden we in dit bericht op onze site al melden dat The Sims Resource met een eigen magazine gaat komen. Ik ging er toen eigenlijk vanuit dat het een online magazine zou worden maar inmiddels is wel duidelijk dat het een echt magazine gaat worden dat je kunt bestellen en dan krijg je het thuis gestuurd. Net als dat Duitse Sims Magazine eigenlijk.

Het eerste nummer (op de onderstaande link kun je al een sneak preview vinden) zou deze maand al klaar zijn maar of ze dat redden? Het magazine zal $8.95 gaan kosten ($4.95 als je lid bent van TSR) maar daar zullen nog wel de verzendkosten bijkomen.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte!

Simspiration Premiere!

Summer Edition 2010 is soon here, full of inspiration, decoration ideas and style for all Sims fans out there! The Sims Resource is proud to bring you the first ever Lifestyle Magazine set in a Sims environment to be printed.

In our first issue we will show you how to use TSR Workshop to create your own patterns, we’ll try out 5 different kitchen styles and matching appliances, decorate with indoor plants, check out the latest fashion trends from our fashionistas, learn the basics of successful gardening and much more!

| TSR – Simspiration site |

Er zijn nog een aantal andere Sims magazine en die vind je in deze posts op onze site. De meeste ervan zijn online magazines en erg leuk om eens te bekijken.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *