Sims 3 voor consoles en handhelds pagina’s op Intertoys

Na Bart Smit en Bol.com, zie ook dit bericht op onze site, heeft nu ook Intertoys reserverings pagina’s online gezet voor De Sims 3 voor op de PS3, NDS, Wii en X360.

| Sims 3 voor consoles en handhelds pagina’s op Intertoys |

5 reacties

  1. Ik heb alleen een oude DS verder geen spelcomputers. Dat is wel jammer want ik zou graag 1 willen hebben maar ben een arme sloeber dus … 😛

  2. Ik ga niks reserveren, dat heb ik bij de vorige uitbreidingpakketen en accessiores pakket ook niet gedaan van de sims 3. Ik heb wel de ps3 dus ik ga daarvoor ook de sims 3 halen. Ik ben wel nieuwsgierig hoor hoe de sims 3 op de ps3 eruit gaat zien.
    XD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *