De Sims 3: After Dark duikt op bij Free Record Shop

Zowel Voske als Jordy melden ons vandaag dat op de Belgische Free Record Shop een derde uitbreiding voor De Sims 3 is opgedoken.

Het zal hier wel gaan om De Sims 3: After Dark waarvan al eerder bekend was dat die waarschijnlijk op donderdag 28 oktober 2010  in de winkels ligt, zie ook dit bericht.

Er is verder niets bekend over deze derde uitbreiding, wel hebben we De Sims 3: After Dark nu bij ons release datum lijstje gezet. Al blijft het allemaal voorlopig even onder voorbehoud!

| De Sims 3 – EP 3 |

22 reacties

 1. Ik denk dat het juist gaat over “Dark”
  Maar ik heb ook zo’n gevoel dat het met magie en heksen en wezens is.

 2. Brazilians from Citado Dos Sims lied. Pets aren’t 3rd expansion. After Dark is 3rd expansion pack for TS3. Will be developed theme of Twilight. I was ask EA about this.

 3. Ik hoop echt dat het waar is en dat sims 3 afterdark ook werkelijk komt. Het zal wel spannend zijn als er vampieren en weerwolven in dit uitbereidingpakket zit. Maar het kan ook het nachtleven zijn. Het enige wat we nu kunnen doen is af wachten.

 4. @ Hiki: De sims 3 na zonsondergang? dat klopt toch niet? After dark is vrij vertaald: Na het donker.. dus ochtend?

  Misschien is het ook wel iets als: Na regen (dark) komt zonneschijn ofzo! ( even creatief doen) Ik hoop iniedergeval dat het iets met seizoenen is!

 5. Ik denk dat after dark iets met vampieren en weerwolven enz te maken heeft.
  Als ik zo even het internet bekijk, zie ik dat er een filmproductiebedrijf is, genaamd After Dark, en dat gespecialiseerd is in horror films. Verder is er het After Dark Horrorfest, een soort film festival voor horrorfilms.
  Dus ik denk dat after dark iets met horror/geheimzinnig/eng te maken heeft.

 6. Deborah – EA Moderator Sims 3 Forum – zoekt in ieder geval een goede naam / vertaling. Ze zegt niet dat dit het wordt maar vraagt wel wat een goede vertaling zou zijn. Misschien voor de lol maar toch ….

 7. Misschien bedoelen ze met dark wel middernacht? Na middernacht zou wel een titel zijn die past bij weerwolven, vampieren enz.

 8. Dat duurt nog heel erg lang :(:(
  Hij lijkt me wel heel erg leuk 🙂
  Kan je sim in dat spel dan ook echt dronken worden?

  Byee,

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *