Female Gamers geeft De Sims 3 Ambities een 8,3

Eigenlijk kan ik nog wel een hele waslijst aan items bedenken wat deze uitbreiding zo leuk maakt. Als je in het bezit bent van de uitbreiding Wereldavonturen heb je soms een opdracht die je in het buitenland moet vervullen. Maar de beroepen voegen veel toe, zijn best uitgebreid en ongetwijfeld stuk voor stuk erg leuk! Ik heb het beroep spokenjager nog niet getest, moet zeggen dat ik die wel een beetje spooky vind! Er is gewoon weer veel te doen en te ontdekken en dan heb ik het nog niet eens over de nieuwe meubels gehad en een scala aan items die je in je huis kan plaatsen om het op te leuken… Ook met deze uitbreiding blijft The Sims weer boeien en is het zeker een aanrader.

| Review: The Sims 3, Ambities |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *