Sims 3 Machinima: ‘Geisha’ van lacettichristie en interview (SIFF)

De eerste teaser video’s voor het Sims International Film festival (SIFF) dat deze herfst gehouden wordt komen online. Dit keer heeft de Simatography site ook een interview online gezet met de hoofdrolsspeelster van de Machinima Geisha: Yoko Ashimono.

– Can you tell us, what is one of your most embarrassing moments?

– One of the worst moment EVER happened some days ago, during filming, I was trying to pour tea properly (I’ve never worn a kimono before) but the sleeve was too long, the right thing to do was to put down the tea pot and adjust the sleeve, right? Well, in that moment I was so nervous that I forgot to do it. The results was that I spilled all the tea on my kimono, on the table and everywhere possible. The strangest thing ever was that the co-actor (with all his clothes wet) didn’t say a single word. And I’m pretty sure that he got burned (hot tea =( )…poor guy!

| Rising Stars – Yoko Ashimono |

Wil je meer weten over het Sims International Film festival kijk dan eens in deze berichten op onze site.

2 reacties

  1. Memories of a geisha is nen heel mooie film!weet er soms iemand waar ik diene boek’ dagboek van een geisha’kan vinden in belgie?

  2. Hoi!
    Ik weet niet waar je haar dagboek kan vinden maar misschien weet mijn vriendin wel raad ik zal het wel aan haar vragen

    Heel mooi gemaakt alleen ik snap het maar een beetje

    x-X-x

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *