De Sims 3 Ambities review op Sims NetWerk

Sims Netwerk heeft de Nederlandse versie van hun De Sims 3 Ambities review online gezet.

De Sims 3 Ambities biedt zoveel nieuwe beroepen om uit te proberen. Het duurt gewoon ontzettend lang om ze allemaal te spelen. En ik heb nog steeds niet alles tot de top uitgespeeld, kun je nagaan! Het feit dat er zoveel te doen is in het spel, is zeker een plus. Ondanks de problemen die ik had met het spel, ben ik er alsnog erg blij mee. Het heeft me weer teruggebracht in de wereld van Sims 3. Want eerlijk gezegd had ik het na Wereldavonturen gehad met de hele Sims 3 reeks. Ik geniet nu veel meer van het spel. Ik weet dat veel van onze leden gestopt zijn met het spelen van De Sims 3 vanwege het gebrek aan dingen die je kunt doen in het spel. Ik kan je zeggen, dit uitbreidingspakket zal je weer gelukkig maken met De Sim 3! Als je het nog niet hebt gedaan, is het nu echt tijd om De Sims 3 Ambities te gaan kopen!

| De Sims 3 Ambities Review |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *