41 reacties

 1. Dat t-shirt alsof die sim een sportief lichaam heeft, gaaf hoor. Maar hoezo apartementen? waar halen jullie die vandaan? Zou wel erg leuk wezen, merk wel dat EA toch wel luisterd want er zitten echt veel dingen in die de meeste simmers terug wilde zien.

 2. er staan portiers voor de ingang van de baars
  zouden ze je kunnen buiten wippen als je te veel ambras
  maakt of niet populair genoeg bent ?

 3. Ik bedoel niet dat er niets gezegd wordt, maar dat ik uit deze trailer echt niet kan opmaken wat ik nou kan verwachten. Het is toch allemaal EA-manipulatie/marketingstechniek.

 4. Denk dat ik afhaak. Zoveel achter elkaar is leuk, maar slecht voor de old moneybundle. Daarbij wil ik eigenlijk gewoonweg seizoenen én huisdieren. Wacht het nu maar eens af…

 5. Belve nieuwe voorwerpen kan ik niet echt nieuwe functies ontdekke, en dat is waar het bij een uitbreidingspakket er bij mij om draait.

 6. Ze maken zich er wat mij betreft altijd zo makkelijk van af… fans willen Seizonen en Huisdieren en dan krijgen we dit?.. duidelijk signaal dat er niet echt geluisterd wordt naar de community. (Al denk ik wel dat Seizoenen en Huisdieren ooit komen, maar ze weten dat mensen er NU op wachen!)

 7. Ik weet wel zeker dat Seizoenen en Huisdieren komen, het seizoenen systeem voor de sims 3 zal erg mooi worden en gewoon goed passen in de huidige engine (hoort er dus gewoon bij en EA weet dat ook) Huisdieren komt ook zeker wel omdat dat het gezins leven verder compleet kan maken door de toevoeging van een huisdier.

  maar goed EA heeft all genoeg bewezen dat ze slecht luisteren en dat ze altijd denken dat ze iets geweldigs maken maar er zijn veel games met problemen of ze willen geld voor DLC echt jammer van ze. de tijd dat er geen bloed mocht komen in First person shooters is dan gellukig voorbij maar voor de rest is het afwachten met die mannen van EA

  Kortom dit zijn lekker makertjes en kijk een beetje naar de sims 2 en de sims 1 hoe die expansions pack verliepen die volgorde volgen ze een beetje alhoewel niet met ambities die kwam eerder dan open for bussines….. hmmmm

  tis 5 uur in de morgen denk dat het maar is tijd word 😛

 8. het enige pluspuntje tot nu toe vind ik dat mooie bubbelbad.

  voor de rest zie niet ehct iets wat mij aanspreekt

  hopelijk komt er snel nieuws over wat er allemaal inzit want het filmpje laat idd niet veel nieuws zien.

 9. volgens mij word drankjes mixen een nieuwe vaardigheid en op het einde stod 3oh 3 volgens mij dus ik denk dat het liedje van hun is

 10. Ik ben wel een beetje teleurgesteld. Maar het lijkt me toch wel een leuk uitbreidingspakket. Dat bubbelbad! I love it 😀
  Ik zal wel weer sparen XD. Hopelijk heb ik binnen ong. 2 maanden genoeg. 😛

 11. Wie zuurt er over een bubbelbad? Wij
  Wie zuurt er over een piano? Wij

  En die doen ze er toch ook in. Dus ze luisteren wel naar ons.

 12. Een echte leuke uitbreiding was toch huisdieren. Alleen al het zien van die viervoeters op straat, als zwervers is al leuk. 😉

 13. ja ben ook wel benieuwd hoe je op het dakterras komt? of er inderdaad liften erinzitten en of je inderdaad in die flatten kan wonen
  maar ik betwijfel het
  zijn gewoon weer holes

 14. Wow! dit lijkt me super gaáf! eindelijk, kunnen je sims weer uithangen ghehe.
  Eigenlijk hooptte ik dat Seizoenen/Huisdieren zou komen, achja..
  ik hoop dat die 2 ook komen, (seizoenen huisdieren horen ook gewoon bij het leven.)

  kan niet wachten!
  wie weet wanneer ie in de winkel ligt:D?

 15. de uitbredingspaketten worden steeds duurder,
  dan verw8 ik ook dat het nu meer voorstelt.

  maar idd de trailer zegt niet echt veel, maar spreekt me wel erg aan! ;D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *