Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht

De Sims 3: Na Middernacht trailer

De Sims 3 Na Middernacht wordt de derde uitbreiding voor De Sims 3. Over een uur ofzo zal ik alle informatie online zetten maar nu alvast de trailer.

41 gedachtes over “De Sims 3: Na Middernacht trailer”

 1. redhead0966

  Dat t-shirt alsof die sim een sportief lichaam heeft, gaaf hoor. Maar hoezo apartementen? waar halen jullie die vandaan? Zou wel erg leuk wezen, merk wel dat EA toch wel luisterd want er zitten echt veel dingen in die de meeste simmers terug wilde zien.

 2. ElenniaSim

  Denk dat ik afhaak. Zoveel achter elkaar is leuk, maar slecht voor de old moneybundle. Daarbij wil ik eigenlijk gewoonweg seizoenen Γ©n huisdieren. Wacht het nu maar eens af…

 3. Rudy

  Ze maken zich er wat mij betreft altijd zo makkelijk van af… fans willen Seizonen en Huisdieren en dan krijgen we dit?.. duidelijk signaal dat er niet echt geluisterd wordt naar de community. (Al denk ik wel dat Seizoenen en Huisdieren ooit komen, maar ze weten dat mensen er NU op wachen!)

 4. Revolutionart

  Ik weet wel zeker dat Seizoenen en Huisdieren komen, het seizoenen systeem voor de sims 3 zal erg mooi worden en gewoon goed passen in de huidige engine (hoort er dus gewoon bij en EA weet dat ook) Huisdieren komt ook zeker wel omdat dat het gezins leven verder compleet kan maken door de toevoeging van een huisdier.

  maar goed EA heeft all genoeg bewezen dat ze slecht luisteren en dat ze altijd denken dat ze iets geweldigs maken maar er zijn veel games met problemen of ze willen geld voor DLC echt jammer van ze. de tijd dat er geen bloed mocht komen in First person shooters is dan gellukig voorbij maar voor de rest is het afwachten met die mannen van EA

  Kortom dit zijn lekker makertjes en kijk een beetje naar de sims 2 en de sims 1 hoe die expansions pack verliepen die volgorde volgen ze een beetje alhoewel niet met ambities die kwam eerder dan open for bussines….. hmmmm

  tis 5 uur in de morgen denk dat het maar is tijd word πŸ˜›

 5. newspaper

  het enige pluspuntje tot nu toe vind ik dat mooie bubbelbad.

  voor de rest zie niet ehct iets wat mij aanspreekt

  hopelijk komt er snel nieuws over wat er allemaal inzit want het filmpje laat idd niet veel nieuws zien.

 6. Marinaatjuh

  Ik ben wel een beetje teleurgesteld. Maar het lijkt me toch wel een leuk uitbreidingspakket. Dat bubbelbad! I love it πŸ˜€
  Ik zal wel weer sparen XD. Hopelijk heb ik binnen ong. 2 maanden genoeg. πŸ˜›

 7. Esrra

  Wow! dit lijkt me super gaΓ‘f! eindelijk, kunnen je sims weer uithangen ghehe.
  Eigenlijk hooptte ik dat Seizoenen/Huisdieren zou komen, achja..
  ik hoop dat die 2 ook komen, (seizoenen huisdieren horen ook gewoon bij het leven.)

  kan niet wachten!
  wie weet wanneer ie in de winkel ligt:D?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>