3OH!3 is de band in De Sims 3: Na Middernacht trailer

Tussen de commentaren op al het De Sims 3: Na Middernacht nieuws op onze site vond ik een post van Astebest dat de muziek die in de Na Middernacht trailer te horen is het nummer Double Vision van de band 3OH!3 is.

Waarschijnlijk zal de song in De Sims 3: Na Middernacht in het Simlish te horen zijn maar daar is nog niks officieel over bekend gemaakt.

| 3OH!3 website |

6 reacties

  1. Omg, dat zal een vriendin van mij geweldig vinden. Nouja, ze speelt de sims niet maar is helemaal fan van 3OH!3. Wienanda weet wel wie ik bedoel xD

  2. haha, ik heb ze met Katy Perry in de Melkweg gezien, en toen waren ze nog helemaal niet bekend xD Ik vind ze een beetje gek xD met dat concert waren ze alleenmaar in een soort van veel te korte pyjama’s aan het rondspringen en bezig met het veel te vaak gebruiken van het f-woord xD
    Ik had al gezien dat het van hun was, dat was namelijk aan het einde van de video te zien xD

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *