Je kunt gewoon niet zonder!

Wordt dit De Sims 3: consoles en handheld boxart?

Tijdens de EA Studio Showcase, zie ook dit bericht op onze site, kwam ook kort De Sims 3 consoles voorbij. Een van de plaatjes tijdens de presentatie liet een artwork zien dat wel erg op een boxart lijkt. Wordt dit de hoes voor De Sims 3 op consoles en handhelds of is het een gewone illustratie gemaakt voor de presentatie?

We zullen het binnenkort wel weten.

5 gedachtes over “Wordt dit De Sims 3: consoles en handheld boxart?”

  1. AnSjJ2

    Het lijkt meer op fanart, EA zou het nooit zo doen. Het ziet er niet echt professioneel uit en lijkt totaal niet op de andere, en ze willen nu denk ik wel in 1 stijl blijven . Net zoals met de sims 2 hoesjes

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *