EA ook dit jaar aanwezig op het FirstLook games event [UPDATED]

Op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober zal er in de Westergasfabriek in Amsterdam weer een FirstLook games event gehouden worden. Vorig jaar was EA er ook, zie verder deze berichten op onze site, en ook dit jaar zal EA er zijn met een stand.

Op 28 oktober komen zowel De Sims 3 voor op de consoles & handhelds als De Sims 3: Na Middernacht uit dus wie weet zullen die games – en vast veel andere EA games – er te zien en wie weet wel te spelen zijn.

De Westergasfabriek ligt zowat in mijn achtertuin dus ik en vast een aantal S3N teammembers zullen er wel naar toe gaan dus dat wordt weer pizza’s & salades inslaan voor dat weekend.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte over de games die EA daar zal laten zien: zeker wat betreft De Sims games!

[UPDATE] Promovideo vind je in de Meer Lezen.

Hét gamesevenement van Nederland, Firstlook, beleeft zaterdag 2 en zondag 3 oktober haar derde editie. Net als vorig jaar zal de Westergasfabriek in Amsterdam twee dagen lang compleet in het teken staan van de nieuwste computergames en hardware. En het dak gaat er dan af!

| FirstLook games event site |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *