Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Machinima: ‘Need you’ trailer van Vampsessed (SIFF)

Een van de deelnemers aan het tweede Sims International Film Festival (SIFF) dat op 15 september 2010 begint (zie ook deze berichten op onze site) is ons forumlid Vampsessed en de trailer van ‘Need You’ is inmiddels online gekomen. Wil je meer machinima’s van Vampsessed kijken dan kan dat ook op ons forum.

| Vamp’s Machinima’s |

4 gedachtes over “De Sims 3 Machinima: ‘Need you’ trailer van Vampsessed (SIFF)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>