Volg de chat met De Sims 3 Producer Grant Rodiek live op S3N

De chat is inmiddels afgelopen dus de embedded Tweets zijn weggehaald.

Vannacht van 00.00 uur tot 01.30 uur zal Grant Rodiek op de officiële De Sims 3 Twitter vragen gaan beantwoorden over De Sims 3. De onderwerpen zullen vast De Sims 3: Na Middernacht en De Sims 3: Supersnelle Accessoires worden.

Lang niet iedereen heeft Twitter daarom hebben we de live feed nu online gezet zodat jullie niets hoeven te missen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

26 reacties

 1. na middernacht dit is midden in de nacht jammer dat ik dan al moet slapen

 2. Even een vraagje: blijven die tweets dan ook online(op twitter, s3n of andere site, maakt niet uit), zodat ik ze bijv morgen ook nog kan bekijken, ik heb namelijk geen zin om tot 1:30 wakker te blijven 😀

 3. @Erik. Je ze blijven bestaan, er bestaat echter wel een grote kans dat je behoorlijk terug moet gaan bladeren. De Sims 3 Twitter is namelijk best actief en dus zullen oude tweets ook snel wegzakken, maar gelukkig zijn ze dus wel terug te vinden.

 4. Er zullen hopelijk ook wat vragen over patchen langskomen: ik kan de laatste patch nog steeds niet installeren ondanks een nieuwe EA DM.

 5. Ik denk niet dat ik dat mag volgen van mn ouders x) Maar iedereen die het wel gaat volgen veel plezier!

 6. Meh, ze hadden het best overdag mogen doen.
  Maarja, in amerika is dat weer 5 uur.

  Had het graag willen volgen, maar ik zit dan net op het vliegveld….

 7. ik hoop zo dat jullie heel het verhaal opslaan 😀 kan ik tenminste alles lezen 😀

  helaas kan ik er niet bij zijn 🙁

 8. Ben moe, zit klaar om naar bed te gaan maar net zo klaar voor de twitter(namidder)nacht. Even wat filmpjes kijken en dan begint het! Ik neem aan dat de informatie ook gewoon op deze site terug te vinden is uiteindelijk 😉 en anders zijn er altijd wel mensen die je erover willen vertellen. Dus doe deze lijdensweg jezelf niet aan als je niet suuuuuuuppppeeer nieuwsgierig bent net zoals ik!

 9. Aantal tweets in display vergroot naar de laatste 25: 10 was een beetje weinig.

 10. Ben benieuwd hoelang mn accu het houdt, anders volg ik het wel eventjes.

 11. Hij is wel lekker snel met zijn antwoorden! Nu moet hij mijn vragen nog uitkiiezen 😉

 12. Ik vind wel dat hij sommige onzin antwoorden wel eruit mag laten. Beantwoord mijn vragen nou! 😉

 13. Gewoon je vraag perongelijk een paar keer achtr elkaar spammej
  Maar ik krijg er echt veel zin in zo.

 14. Jeej hij heeft in 1 keer mijn vraag beantwoordt (sorry, mensen hierboven mij 😛 )

  Hij geeft veel nieuwtjes!! Jeej!

 15. @Sims3Nieuws I’m trying not to! People keep asking me questions!

  Lol … toen ik hem bedankte en zei dat hij niet teveel moest prijsgeven over de game: we willen nog wel een presentatie bijwonen en dan wat te melden hebben natuurlijk 😛

Reacties zijn gesloten.