17 Augustus: exclusieve Preview De Sims Middeleeuwen op S3N

Een aantal weken geleden is Xelles namens Sims 3 Nieuws afgereisd naar de Redwood Shores Studio’s in San Fransisco. Daar kreeg hij twee games te zien, namelijk: De Sims Middeleeuwen en Darkspore.

Tot vandaag (eigenlijk morgen, maar EA is eerder met het vrijgeven van informatie) moesten wij onze mond houden over het bestaan van De Sims Middeleeuwen, terwijl wij daar al zo’n 4 weken vanaf weten. Xelles heeft het spel zelfs al gezien tijdens een presentatie.

Met enige trots mogen wij nu aankondigen dat wij twee exclusieve Previews online zullen zetten:

17 Augustus: Preview De Sims Middeleeuwen. (Klik hier)
18 Augustus: Preview Darkspore.

Naast Sims 3 Nieuws, is ook SimsPlanet2.com naar San Fransisco gegaan. Ook zij zullen ongetwijfeld met een Preview van beide games komen.

Helaas zit Xelles nu nog vast aan een NDA (Non Disclosure Agreement), dat betekent dat hij niks inhoudelijks over de games mag vertellen tot 17 en 18 Augustus.

15 reacties

  1. Ja, had het natuurlijk graag aan jullie willen vertellen. Maar dat mocht niet van EA 🙁 Nouja.. hierbij 😀 Over 2 weken precies de Preview!

  2. Ik ben enorm geïnteresseerd door de Middeleeuwen. Leuk dan ook dat ik met mijn favo pc-game daar kan gaan spelen. 😀 Ik ben erg benieuwd naar de previeuw!

  3. Zijn er ook nog Engelstalige sites op bezoek geweest? De grote Engelse nieuwssites zoals Simprograms,infinitesims,etc worden gewoonlijk nogal genegeerd door EA.
    TSR, hielelikker van EA, zal er wel bij geweest zijn neem ik aan.

  4. Arme arme Xelles. ALles maar geheim te houden… :’) Wel gaaf. Is de sims middeleeuwen een uitbreiding of apart spel??

    XXX’

  5. Ik heb in Oostenrijk het blad Computer Bild gekocht en daar staat een heel groot artikel in van het spel. En wat ik gezien en gelezen heb………..een schitterend spel 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *