Je kunt gewoon niet zonder!

Eerste officiële De Sims Middeleeuwen sites online

De eerste officiële De Sims Middeleeuwen site staat online maar het is wel de Franse versie. We hopen natuurlijk dat de Nederlandse versie ook snel online komt. Het laden van de site kan even duren: iedereen wil natuurlijk even kijken hoe de officiële sites eruit komen te zien. En ook de officiële Amerikaanse site is nu online.

| Le Sims Medieval | The Sims Medieval |

18 gedachtes over “Eerste officiële De Sims Middeleeuwen sites online”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>