Middeleeuwse taferelen bij 1e presentatie De Sims Middeleeuwen

Xelles van S3N was een paar weken geleden bij EA in Amerika om samen met een klein groepje journalisten en 2 fansites de allereerste presentatie van De Sims Middeleeuwen bij te wonen. Hij zal daar op 17 augustus een exclusief verslag van online zetten, zie ook deze aankondiging op onze site.

Dit gebeuren werd vooraf gegaan door een heus Middeleeuws spektakel: namelijk een steekspel en meer wapen gekletter. Op de foto’s zijn veel meer mensen te zien dan bij de presentatie van De Sims Middeleeuwen mochten zijn: geen werknemer van de Redwood Shores campus wilde dit feest natuurlijk missen.

| Getting Medieval @ Electronic Arts |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *