Je kunt gewoon niet zonder!

Interview met xTurtly (Sims 3 Moderator) op Super Sims 3

Iedereen die wel eens een kijkje neemt op het officiële Nederlands Sims 3 forum kent Rianne (xTurtly) wel. Ze is daar al vanaf 2008 moderator en Super Sims 3 heeft haar geïnterviewd.

Wat is er zo leuk aan wat je doet?
Ik ben al sinds het begin verslaafd aan de simsserie, dus het is gewoon heel erg leuk om onder de mensen te zijn die dezelfde dingen leuk vinden. Het moderatorzijn geeft ook nog iets extra’s. Het onderlinge contact met de andere moderators is geweldig en de gezelligheid op het forum kan ik gewoon niet meer missen.

Verder denk ik dat ik wel mag zeggen dat ik het moderator zijn zelf ook heel leuk vind. Het onderhouden van de site, alles op rolletjes te laten lopen en in goede banen te leiden is gewoon heel leuk om te doen.

| Interview met Rianne – Moderator van het officiële Sims 3 forum |

5 gedachtes over “Interview met xTurtly (Sims 3 Moderator) op Super Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>