Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe categorie in De Sims 3 Store: vervoer

Met het online komen van een echt leuke fietsen set gisteren op De Sims 3 Store is er ook een nieuwe knop online gezet: vervoer. Daar vind je in ieder geval de fietsen en het Sims Team zal wel met meer vervoersmiddelen gaan komen anders hadden ze geen apart categorie gemaakt, toch?

| De Sims 3 Store: vervoer |

Met dank aan Yannick voor de tip!

10 gedachtes over “Nieuwe categorie in De Sims 3 Store: vervoer”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>