Je kunt gewoon niet zonder!

Het Sims 3 Nieuws Journaal 3e Aflevering

Het is ondertussen al ruim 2 maanden  geleden dat we voor het laatst een Sims 3 Nieuws Journaal online hebben gezet. Dit kwam doordat Xelles erg druk was met zijn studie en daardoor geen tijd had een aflevering te maken.

Maar nu is er weer een nieuwe aflevering. Deze keer in het S3N Journaal: Verschillende Nieuwe Games, S3N Site Nieuws, Exclusieve Previews en een Trailer.

Veel kijkplezier en vergeet niet om je reactie achter te laten!

16 gedachtes over “Het Sims 3 Nieuws Journaal 3e Aflevering”

 1. hiki

  Op YouTube kan maximaal 10 minuten: dat lijkt mij zelf lang genoeg. Als er echt veel meer te melden is kunnen we dat ook in 2 delen doen zoals met De Sims 3 Ambities preview waar het interview met Anita (community manager EA Benelux) 😉

 2. Xelles

  Precies 🙂 Langer dan 5 a 8 minuten zal een normale aflevering niet moeten worden. Een special, zoals met de preview, zou aan 15 minuten genoeg moeten hebben. Youtube is dus voorlopig meer dan voldoende 😀

 3. Bakie

  Sowieso heeft een te lange uitzending als nadeel dat je het niet ‘even snel kijkt’, wat toch juist de bedoeling is van zo’n uitzending tussendoor met verschillende onderwerpen.

  Weer goed gedaan dus Xelles, per aflevering wordt het beter.
  Zowel hoe het programma wordt vertoont als hoe jij presenteerd 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>