Je kunt gewoon niet zonder!

Gamescom 2010: wij zijn erbij

Vrijdag 20 augustus 2010 zullen Hiki, Xelles, Kyta en waarschijnlijk ook Patricia naar Keulen – Duitsland afreizen om de Gamescom 2010, de grootste gamebeurs van Europa, te bezoeken. We hopen daar wat nieuwtjes, informatie en wie weet beelden op te pikken over de games die voor onze site interessant zijn: De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 op consoles & handhelds en natuurlijk De Sims Middeleeuwen.

Vorig jaar (Gamescom 2009) waren we er ook al en toen heeft Patricia, ver voor de officiële release, De Sims 3: Wereldavonturen kunnen zien. Of het ons dit jaar ook gaat lukken nieuwtjes op te pikken weten we niet, we gaan waarschijnlijk wel een sfeerverslag  maken maar de vorm daarvan hangt af van wat we daar allemaal tegen komen. Voor nu weten we niet of EA nog een speciale presentatie gaat houden maar deze trip hebben we al maanden geleden gepland dus we zien het allemaal wel.

9 gedachtes over “Gamescom 2010: wij zijn erbij”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>