Nieuw nummer Duits De Sims magazine is er op 17 augustus

Goed nieuws voor iedereen die een abonnement heeft op het ‘Die Sims – das officielle magazin’. Het augustus / september nummer komt 17 augustus uit. In dit nummer veel over De Sims 3 Na Middernacht, een artikel over alle geesten in het spel en veel mode- en feest tips. Bij het magazine zit altijd een DVD met allerlei downloads voor De Sims en dit keer zitten er Disney en Toy Story 3 spullen bij.

Meer informatie over ‘Die Sims – das officielle magazin’ vind je in deze berichten op onze site.

2 reacties

  1. Ik zou graag in staat om dit blad te kopen, maar ik woon in Australië en weten van niemand die me kon helpen is er iemand hier die mij kunnen helpen dit blad te kopen, ik wil in staat zijn de Toy Story content voor mijn spel te krijgen dank u

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *