Je kunt gewoon niet zonder!

SHO opent giro 555 voor Pakistan

Vanavond heeft het bestuur van de Samenwerkende Hulporganisaties besloten dat giro 555 wordt geopend voor Pakistan. De ramp in Pakistan is van een enorme omvang met intussen al 14 miljoen mensen die getroffen zijn door de watersnood. Er is vooral behoefte aan schoon drinkwater, onderdak, eten en medische zorg.

Soms is het even nodig om aandacht te vragen voor heel andere zaken.

3 gedachtes over “SHO opent giro 555 voor Pakistan”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>