Officiële EA lineup voor Gamescom 2010 bekend

Vandaag is de officiële line up bekend gemaakt voor de Gamescom 2010 die volgende week in Keulen – Duitsland wordt gehouden. Interessante games voor ons zitten er zeker bij en wij gaan vrijdag 20 augustus in Keulen voor jullie op zoek naar leuke nieuwtjes over De Sims 3 op consoles & Handhelds, De Sims Middeleeuwen en Darkspore want wij hebben op vrijdag toegang tot een presentatie die alleen voor genodigden is.

EA to Showcase Powerful Slate of Titles at gamescom 2010 in Cologne

FIFA, Need for Speed, Medal of Honor and The Sims Among Top Franchises to Reveal Deep Innovation and New Experiences for Consumers.

COLOGNE, Germany, Aug 13, 2010 (BUSINESS WIRE) — Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced plans for gamescom 2010 in Cologne. EA will showcase a powerful slate of titles representing a selection of leading franchises across the company’s Games, Sports and Play Labels. Media and consumers are invited for hands on experience with a whole host of innovative game play that highlights the company’s focus on delivering fewer, better games and building direct to consumer digital offerings.

“Gamescom has grown to become the largest show for interactive entertainment, and offers a unique chance for us to engage directly with consumers, retailers and media at one event,” said Jens Uwe Intat, Senior Vice President and General Manager for EA Publishing in Europe. “Our line up demonstrates the intense focus we have on building quality games with deep innovation for our consumers, and it’s great to see the industry coming together to create such a milestone event in Europe”.

Five EA and EA Partner titles at gamescom have already received early recognition for their outstanding quality. The gamescom 2010 award nominations were announced today and include:

FIFA 11 – Best Console
Star Wars(TM): The Old Republic(TM) – Best Online and Best of gamescom
Crysis(R) 2 – Best PC, Best of gamescom
The Sims(TM) 3 console – Best Mobile title (NDS)
Rock Band(R) 3 instruments – Best Hardware

EA at gamescom 2010

Tuesday, August 17th, 4:00pm
EA Press Briefing: The Palladium, Schanzenstraße 36, Gebäude 197, 51063 Cologne
A live stream of the press conference will be available at http://live-event.ea.com/gamescom/live/

August 18th-22nd
EA Booth: Hall 6.1 (A074)
Games on show: Crysis 2, Darkspore(TM), Dragon Age(TM) 2, FIFA 11, FIFA Manager 11, Medal of Honor(TM), Need For Speed(TM) Hot Pursuit, Rock Band 3, The Sims 3 on console, Star Wars: The Old Republic. For iPod(TM): The Sims 3, The Sims(TM) 3 World Adventures, EA SPORTS FIFA 10, 2010 FIFA World Cup South Africa(TM), and for iPad(TM): Need For Speed Shift, Command & Conquer(TM) Red Alert, SCRABBLE, Mirror’s Edge(TM), Tetris(R).

Behind closed door game demonstrations in EA’s Business lounge, Hall 5.1. Open to media only
Bulletstorm, Crysis 2, Darkspore, Dead Space 2, Dragon Age 2, EA SPORTS Active 2, FIFA 11, FIFA Manager 11, EA SPORTS(TM) MMA, Medal Of Honor, Need for Speed Hot Pursuit, Rock Band 3, The Sims(TM) Medieval, Star Wars: The Old Republic, Harry Potter and the Deathly Hallows(TM) – Part 1, The Sims 3 on console. Madden NFL 11 for iPhone as well as MONOPOLY Streets will be available for hands-on play in the EA Business Lounge.

5 reacties

  1. Hmm.. er staat De Sims 3 Wereldavonturen tussen? Lijkt me eigenlijk dat het Na Middernacht moet zijn, want ze gaan toch niet met een spel van vorig jaar daar op de beurs staan? :S

  2. Misschien gaan ze aankondigen dat Nederland en België als 4e land worden toegevoegd? ROFL. Nee … het zal wel een fout zijn. Ik zal straks wel een nieuwe email krijgen 😛

  3. Alhoewel.. Mirror’s Edge is ook al van vorige jaar of zelfs al eerder en Need For Speed Shift ook. Dus het zal wel kloppen, maar toch vind ik het vreemd. Ga dan met Ambities staan..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *