Je kunt gewoon niet zonder!

Nieuwe Teamleden: Nina en Zemm

Nieuwe teamleden

Vanaf vandaag heeft het S3N Team er weer twee teamleden bij. Namelijk Nina en Zemm. Zowel Nina als Zemm zijn erg actieve forumleden die graag andere leden helpen met onder andere technische problemen en leuke uitdagingen organiseren.

Ze zullen beiden gaan modereren op het forum. Daarnaast blijven ze natuurlijk doorgaan met wat ze altijd al deden, actief zijn en helpen. Ze zullen eerst een proeftijd hebben van één maand waarna we ze hopelijk een ‘echt’ teamlid kunnen maken.

We halen niet graag oude koeien uit de sloot, maar ik wil het toch even noemen voor het geval er vragen over komen. Zemm is al eens eerder teamlid geweest, helaas moesten we door omstandigheden afscheid van hem nemen. We hebben nu besloten dat we Zemm erg graag terug wilde hebben.

En als laatste een belangrijke mededeling. Later vandaag zullen we een vacature pagina openen, waar iedereen die dat wilt kan solliciteren. We zijn op zoek naar zo’n 6 tot 8 nieuwe teamleden.

Welkom Nina en Zemm, veel succes en plezier!

Hiki – Xelles – Kyta – Wim Huiskamp – TenerifeTerreur – LotsOfNothing – Snateraar – Fransor.

10 gedachtes over “Nieuwe Teamleden: Nina en Zemm”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>