Sims 3 Nieuws zoekt nieuwe Teamleden. Iedereen mag solliciteren.

S3N vacatures

Het huidige Sims 3 Nieuws bestaat nu meer dan een jaar. In dit jaar is onze site gegroeid, we hebben veel meer forumleden gekregen, de site wordt dagelijks meer bezocht en ook het team achter de website is ook langzaam maar zeker iets groter geworden.

De laatste tijd zien wij echter in dat de huidige teamleden vaak onder erg grote druk moeten werken, omdat we een relatief klein team hebben en we gewoon veel te doen hebben. Zo nu en dan valt er ook iemand (tijdelijk) weg en wordt het dus nog drukker voor de overige teamleden. Daarom hebben we besloten een hele groep nieuwe teamleden aan te gaan nemen met wie wij samen de site nog groter, beter, mooier en vollediger willen maken. En jij kan daarbij zitten!

Klik op de ‘Meer lezen…. ‘ knop om de rest te lezen, of klik hier.

Vaak kiezen wij zelf uit wie wij als teamlid aan zouden willen stellen. Maar nu willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te solliciteren naar  S3N Teamlid. Aangezien wij redelijk wat sollicitaties verwachten kunnen we natuurlijk niet iedereen uitkiezen, we zullen de mensen die naar ons idee het beste in ons team passen daadwerkelijk uit gaan nodigen. Als je erover twijfelt of je wel ‘goed genoeg’ bent, dan willen wij je toch vragen gewoon een sollicitatie in te sturen, wie weet pas je wel beter bij ons team dan je zelf verwacht! En niet geschoten is altijd mis.

Voor de volgende functies zoeken we teamleden. Op deze pagina staan alle functies uitgebreider beschreven en kan je solliciteren.

 • Nieuws Redacteur voor andere Sims Games (1)
 • Moderators (1 of 2)
 • Technisch en Grafisch Teamlid (1)
 • Gidsen en Tuturial schrijvers. (1 of 2)
 • CC (Download) makers. (1 of 2)
 • S3N Journaal Teamlid (1 of een groepje)

Ook is er de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen als je zelf nog een goed idee hebt.

| Klik hier om naar de vacature pagina te gaan en om te solliciteren |

5 reacties

 1. Ik wil wel soliciteren maar ik denk dat ik
  niet aan de eisen voldoe om in jullie team
  te mogen komen.
  Ik he namelijk niet veel verstand van computers
  en dat soort dingen, maar een ding wil ik wel nog
  zeggen.
  Ik vind dat de “S3N site” eens in een nieuw jasje
  moet worden gestoken. dat de site weer eens een
  beetje nieuwer moet worden gemaakt.
  Ik ben best heel erg creatief en heb vaak veel
  ideeën, maar het enigste probleem is dat ik
  niet veel verstand heb van computers.

  Gr. Dominic ;D

 2. Verstand hebben van computers is niet perse nodig als je in het S3N Team wilt. Dus ik zou zeggen, probeer het gewoon! Met een goede motivatie en de dingen noemen waar je misschien beter in bent kunnen wonderen doen 😀

 3. Door op verzenden te klikken bevestig je dat je teamlid zou willen worden op Sims 3 Nieuws. De gekozen teamleden zullen pas eind Augustus of in de loop van September bekent gemaakt worden. Als we denken dat je een geschikte kandidaat bent zullen we eerst contact met je opnemen.

  Staat onderaan de vacature pagina 🙂

 4. Ik zou het in principe best leuk vinden om bijvoorbeeld elke maand een huis te maken, maar aangezien ik ook denk dat ik het straks wel weer eens heel druk kan krijgen met film monteren enzo, hou ik het maar bij gewoon een huis plaatsen als ik er een af heb 😉
  (Die mogen jullie dan toch wel eventueel aanbieden op de site 😛 )

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *