Je kunt gewoon niet zonder!

Gamescom 2010: EA booth presentaties schema

(klik op de banner voor het volledige schema)

Ben jij van plan om de Gamescom 2010 te bezoeken en wil je niets missen van de presentaties van De Sims Middeleeuwen, De Sims 3 voor op consoles & Hanshelds, Darkspore of andere EA games op de EA stand dan is dit schema waarop alle presentaties vermeld staan wel erg handig.

Misschien komen we je daar wel wel tegen op vrijdag 20 augustus 2010?

6 gedachtes over “Gamescom 2010: EA booth presentaties schema”

    1. hiki

      Er is wel een apart deel op de erg grote stand voor De Sims, misschien dat daar wat te zien is van De Sims 3 Na Middernacht? Het schema is volgens mij alleen voor het hoofdpodium: wat daar te zien is en te presenteren. 😉

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>