De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 32

Het is weer zondag dus tijd voor ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3 van de afgelopen week kort samengevat. En deze week kunnen we vrij kort zijn want het is komkommertijd op het gebied van nieuwtjes over De Sims. Of is het de stilte voor de storm die de komende week zal los barsten en niet alleen hier op Sims 3 Nieuws?

De afgelopen week hebben we veel aandacht besteed aan de Gamescom 2010 – de grootste gamesbeurs van Europa – die aanstaande donderdag voor 4 dagen de deuren opent voor het publiek en in Keulen / Duitsland plaatsvind. EA zal er onder andere De Sims Middeleeuwen laten zien, De Sims 3 op Consoles & Handhelds en Darkspore. Van deze games zullen we op vrijdag 20 augustus een presentatie achter gesloten deuren bijwonen samen met een grote groep Nederlands en Duitse De Sims fansites.

Wil je meer weten over de Gamescom 2010 klik dan even op onze Gamescom 2010 tag en dan zie je alle berichten die we de afgelopen week erover online hebben gezet. 1 bericht wil ik wel even extra onder de aandacht brengen voor alle mensen die niet naar de Gamescom 2010 gaan: EA Nederland heeft een EA at Gamescom 2010 site online gezet voor de thuisblijvers. Uiteraard vind je daar alleen het officiële nieuws: voor al het ‘echte’ De Sims nieuws van de Gamescom 2010 kun je de komende week en zeker volgend weekend beter bij ons kijken.

Wat De Sims 3 op Consoles betreft is het echt super saai: het team wat eraan werkt is schijnbaar zo enthousiast over de Karmakrachten dat je bijna niks anders meer leest en dat wordt een beetje vervelend naar mijn smaak. In ieder geval is er een interview met Executive Producer Sam Player over De Sims 3 consoles online gekomen en IGN heeft een lijst met de Karmakrachten online gezet die wij voor jullie vertaald hebben.

Rondom De Sims 3 Na middernacht was het wat spannender al heb ik het gevoel dat EA veel nieuws opspaart voor de Gamescom 2010. Allereerst was er een sneek peek op de officiële Amerikaanse De Sims 3 site, erna een interview met Grant Rodiek op de officiële Duitse De Sims 3 site en een preview op IGN waar wel enkele kleine nieuwe details in staan maar echt veel nieuwe dingen zijn er de afgelopen week dus niet bekend geworden. Zoals jullie merken hebben we de links naar onze eigen vertalingen gelinkt: zo hoeven jullie niks te missen als je Engels niet zo heel goed is. De adviesprijs voor De Sims 3 Na Middernacht is nu ook bekend: Preorder De Sims 3 Na Middernacht op de EA Store voor € 34,99.

De Sims Middeleeuwen is een stuk duurder maar dat is niet zo gek: het is immers een hele nieuwe game: Preorder De Sims Middeleeuwen op de EA Store voor € 49,99, verder geen De Sims Middeleeuwen nieuws alleen 1 nieuwe screen. Gelukkig komt Xelles aanstaande dinsdag met zijn exclusieve De Sims Middeleeuwen preview en woensdag met een exclusieve Darkspore preview!

Ik mag eigenlijk verder geen S3N site nieuws melden maar wisten jullie dat we op zoek zijn naar nieuwe Sims 3 Nieuws teamleden?

10 reacties

  1. Thanks Snooty 🙂 Zit nu al te zweten over die van volgende week: zal weer een grote post worden met alles wat eraan komt de komende week 😛

    PS: zien we jou nog op de Gamescom?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *