Gamescom 2010: besloten presentatie van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen

Er was na het online komen van de officiële line up van EA voor de Gamescom 2010 wat onduidelijkheid over of er ook iets over De Sims 3 Na Middernacht te zien zou zijn in Keulen.

We kregen net wat meer details van EA Nederland binnen over een besloten presentatie op vrijdag 20 augustus van 12.00 uur tot 13.00 uur en naast De Sims Middeleeuwen zal dus ook De Sims 3 Na Middernacht gepresenteerd worden. De kans is dus ook groot dat De Sims 3 Na Middernacht ook op de EA stand zelf te zien zal zijn. Of we tijdens de besloten presentaties foto’s of video’s mogen maken horen we die dag zelf, in ieder geval zal er geen mogelijkheid zijn de game(s) zelf te spelen. Ook weten we niet of er inderdaad nog een De Sims Producer uit Amerika overkomt.

Wij en een grote groep Nederlandse én Duitse fansites zullen aanwezig bij deze besloten presentatie. Bij vorige presentaties waar we aanwezig mochten zijn konden jullie altijd van te voren vragen stellen die we dan beantwoord proberen te krijgen. Dit keer gaan we dat niet doen: tijdens presentaties is er altijd erg weinig tijd (dit keer duurt de presentatie ook maar 1 uurtje) en bovendien houden we onze site en forum goed in de gaten en zo weten we wel een beetje wat jullie nog zouden willen weten.

3 reacties

    1. De beurs gaat morgen al open (maar niet voor het grote publiek, dat gebeurt donderdag pas) en duurt tot en met zondag: al die dagen is het S3N Team er gewoon en zullen we op de gewone manier nieuws brengen. Alleen die vrijdag zijn Xelles, Kyta en ik er niet: of we iets kunnen posten vanaf de beurs is niet zeker. We hebben een volle agenda zeg maar. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *