Je kunt gewoon niet zonder!

Gamescom 2010: De Sims 3 voor console genomineerd voor beste mobile-game (NDS)

De nominaties voor de beste games van de GamesCom zijn bekend gemaakt en maar liefst vijf titels van EA en EA Partners die op gamescom worden gepresenteerd zijn genomineerd vanwege hun uitmuntende kwaliteit:

FIFA 11 – Beste console-game
Star Wars™: The Old Republic™ – Beste online game en Beste van gamescom
Crysis® 2 – Beste PC-game, Beste van gamescom
De Sims™ 3 voor console – Beste mobile-game (NDS)
Rock Band® 3-instrumenten – Beste hardware

De uitslag zal op vrijdag 20 augustus bekend gemaakt worden.

| EA at Gamescom 2010 – officiële Nederlandse EA site |

4 gedachtes over “Gamescom 2010: De Sims 3 voor console genomineerd voor beste mobile-game (NDS)”

  1. Xelles

    Dit gaat volgens mij om de beste games van de Gamescom. Niet het beste spel van jaar of iets dergelijks. Aangezien vele games op de Gamescom nog niet uit zijn begrijp ik het wel, maar echt iets zeggen doet het niet behalve dat het spel zich goed gepresenteerd heeft op de GamesCom.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>