De Sims Middeleeuwen Preview door Xelles

plaatje

Vorige maand is Xelles naar Amerika afgereisd om daar als één van de eerste De Sims Middeleeuwen te zien tijdens een presentatie. We mochten lange tijd niks zeggen over het spel, we wisten bijvoorbeeld al voor de officiële aankondiging dat De Sims Middeleeuwen zou komen.

Nu is dat gelukkig verleden tijd, Xelles mag zijn hele verhaal doen over De Sims Middeleeuwen. Hij heeft over dit De Sims Middeleeuwen een Preview geschreven die nu online staat! De Preview kan je hier lezen.

Ook hebben wij nieuwe screenshots ontvangen. Deze kan je hier zien.

| Klik hier om de Preview van De Sims Middeleeuwen te lezen |

7 reacties

  1. Ik was eerst wat afwachtend over dit spel, maar denk dat ik het toch zeker wel gaan spelen zal, denk dat het een leuke afwisseling wordt met het “normale” sims3 spel.
    Bedankt voor de preview Xelles

  2. Ik ga hier iets schrijven wat misschien niet leuk is, maar ik hoef deze game niet te hebben, zit niet te wachten op een Sims in de Middeleeuwen.

  3. @Bhakti. Ieder heeft zo zijn ding. Ik houd bijvoorbeeld wel van deze setting, maar dat hoeft niet te betekenen dat iemand anders het spel ook leuk vindt natuurlijk. En daarbij mag je gewoon je mening geven. Dus het maakt totaal niet uit 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *