Je kunt gewoon niet zonder!

Duits Die Sims Magazine is binnen

Kyta heeft het nieuwe nummer van het officiële Duitse ‘Die Sims – das officielle magazin’ binnen, zie ook dit bericht op onze site en heeft van wat pagina foto’s gemaakt en die vind je in de (meer lezen…).

In dit nummer: een preview van nachtleven, een stukje over geesten, Gothic en zomer trends, bouw tips en extra items van Toy story 3 en nog veel meer, het volgende nummer verschijnt op 16 oktober 2010.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>