Onze webmaster Hiki vandaag 50 jaar geworden!

hiki-50

Hiki is vandaag 50 jaar, ook wel abraham genoemd, geworden en dat mag gevierd worden!

Op het forum heeft Nina namens een groot aantal teamleden en leden van ons S3N Forum een klein cadeau gemaakt. Ze heeft aan vele forumleden gevraagd een plaatje in te leveren van 100×100 pixels. Daar heeft ze vervolgens een collage van gemaakt.

Het cadeau kan je in dit topic op ons forum vinden. Natuurlijk kan je daar Hiki ook feliciteren als je dat nog niet gedaan hebt!

| Bekijk Hiki’s cadeau op ons forum en feliciteer hem daar zelf! |

P.S. Mocht je niet door Nina gevraagd zijn: Het moest allemaal op een erg korte termijn en ze zal dan ook ongetwijfeld mensen over het hoofd hebben gezien. Wees niet boos op Nina, maar feliciteer Hiki alsnog in het topic!