De Sims Middeleeuwen: previews op Nederlandse sites

Afgelopen maand was Xelles op het hoofdkantoor van EA in Amerika voor een preview van De Sims Middeleeuwen en Darkspore. Zijn De Sims Middeleeuwen preview staat sinds gisteren online en zijn Darkspore preview komt binnenkort online.

Naast S3N was er nog een fansite in Amerika: Simsplanet2 en wij waren de enige fansites die bij dit zeer geslaagde event aanwezig waren. Er waren ook Nederlandse journalisten bij van Inside Gamer en De Telegraaf. We hebben de links naar hun verslagen voor jullie in de (meer lezen…) gezet, alleen het De Telegraaf artikel is nog niet online.

Je kunt je uren vermaken met het ontdekken van de mooie buurt, de gebouwen en het ontmoeten van plaatselijke Sims uit het verleden. Het leukste van dit spel is dat je allemaal opdrachten krijgt, die je moet vervullen. Het wordt je niet altijd makkelijk gemaakt! Omdat het spel zich in een speciale periode afspeelt, is het een hele nieuwe unieke speelervaring.

| SimsPlanet2: Sims Middeleeuwen sneakpreview op SimsPlanet2 |

De Sims Middeleeuwen moet zich nog gaan bewijzen. Als je het een uitbreidingspakket zou noemen van De Sims 3, dan doe je de game tekort. Hier staat wel tegenover dat nog moet blijken of de nieuwe spelelementen zo tof zijn dat ze de oude (verwijderde) elementen doen vergeten. Het is daarom afwachten of De Sims Middeleeuwen een duistere bladzijde in de Sims-geschiedenis wordt, of dat de game nog een renaissance beleeft.

| Inside Gamer: De Sims Middeleeuwen Impressies |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *