Gamespot over De Sims Middeleeuwen

De Engelse gamesite Gamespot heeft een preview van 2 pagina’s online gezet van De Sims Middeleeuwen / The Sims Medieval.

In Medieval, you don’t necessarily switch control from one character to another and then another; instead, you will control a primary character by accepting an outstanding quest for that character (and if you wish to keep playing that character, then you can simply keep accepting quests for that character). One of the many heroes you can choose to follow as your active character is the realm’s king or queen, who resides in the castle, which itself can be edited and designed…somewhat. To keep the game’s look and feel consistent, your view of the castle in build mode won’t cut away all the walls; instead, it will give you cross-sectional views that encompass the entire room at a glance.

| Gamespot: The Sims Medieval Impressions – First Details |

4 reacties

  1. Als ik vragen mag.. jullie heten toch Sims 3 Nieuws. Waarom houden jullie ons dan op de hoogte met De Sims Middeleeuwen, eigenlijk is het geen Sims 3. Niet dat ik het een probleem vindt hoor, maar het viel me gewoon op.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *