Maak een Wereld voor De Sims 3: dagboek – video deel 6

Het maken van een Wereld voor De Sims 3 met de Creëer een Wereld tool is een enorme klus. Wim Huiskamp houd op ons forum al een poos een dagboek bij over de Wereld die hij aan het bouwen is met daarin informatie en wat video’s. Een zesde video is nu toegevoegd aan ons YouTube kanaal.

Eindelijk heb de heuvels in de achtergrond klaar. Nu kan ik verder met het inrichten van het landschap en uitwerken van de kavels. Ik heb me geconcentreerd op 3 kavels de laatste tijd: de Romeinse opgraving, de erebegraafplaats en het ziekenhuis. Ik werk telkens een stukje aan alle drie. Vandaar dat de screenshots ook van de een naar de ander springen.

| Forum topic: Wim maakt een wereld dagboek |
| Informatie pagina: Maak een Wereld voor De Sims 3 dagboek van Wim Huiskamp |