De Sims 3 Na Middernacht box

Gisteren was de Spaanse versie van de box voor De Sims 3 Na Middernacht al gevonden maar ik zelf had wat twijfels of dit wel een officiële box was maar inmiddels is ook de Engelse versie gevonden dus we moeten er maar vanuit gaan dat dit de box wordt zoals je die op donderdag 28 oktober in de winkels zult zien liggen. Met dank aan Sterren en Kelvin voor de tips.

16 reacties

 1. die grijze rand zou wel uit de toon vallen bij andere uitbreidngen. BTW bedankt voor het noemen van mijn naam in het bericht. Hij stond op simprgrams

 2. Ik vind dat grijze met paars echt mooi! Mooiste boxart tot nu toe. Ambities vond ik slecht. WA was goed. Maar als deze de echte word… super

 3. @ astebest: vanwege dat grijs en de randen van de artworks zien er erg rafelig uit. 😉 kan allemaal mooier en scherper. Ik heb het dus alleen over de afwerking 🙂

 4. De afbeeldingen op de box zelf zijn inderdaad niet echt scherp. 😀
  Persoonlijk vind ik die grijze randen wel passen bij het thema.
  ’s Avonds en ’s nachts ziet alles er tenslotte grauwer en grijzer uit.

  Maarja, smaken verschillen en dat is maar goed ook.:D

 5. dit is inderdaad een erg geslaagte boxart. die grijze rand vind ik prima. mij gaat het om het spel, en niet om waar het inzit.

 6. het lijkt op de andere uitbreidingen als het gaat om de boxart dus het lijkt mij de officiële boxart, maar het kan altijd nog anders worden 😛 kijk maar naar de verwachtte boxart voor het standaardspel die is heel anders dan wat het is geworden

 7. Wauw, prachtige boxart! 😀
  Dat donkerblauw-paarsige was de verwachten (Tsja, nacht he?;))
  Maar dat kapsel van die filmster: wauw!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *