Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Na Middernacht box

Gisteren was de Spaanse versie van de box voor De Sims 3 Na Middernacht al gevonden maar ik zelf had wat twijfels of dit wel een officiële box was maar inmiddels is ook de Engelse versie gevonden dus we moeten er maar vanuit gaan dat dit de box wordt zoals je die op donderdag 28 oktober in de winkels zult zien liggen. Met dank aan Sterren en Kelvin voor de tips.

16 gedachtes over “De Sims 3 Na Middernacht box”

 1. PeeAr

  De afbeeldingen op de box zelf zijn inderdaad niet echt scherp. 😀
  Persoonlijk vind ik die grijze randen wel passen bij het thema.
  ’s Avonds en ’s nachts ziet alles er tenslotte grauwer en grijzer uit.

  Maarja, smaken verschillen en dat is maar goed ook.:D

 2. simsteven

  het lijkt op de andere uitbreidingen als het gaat om de boxart dus het lijkt mij de officiële boxart, maar het kan altijd nog anders worden 😛 kijk maar naar de verwachtte boxart voor het standaardspel die is heel anders dan wat het is geworden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>