We zitten vandaag op de Gamescom 2010

Het zal vandaag een erg rustige dag worden hier op de S3N homepage: Xelles, Kyta en ik zitten de hele dag op de Gamescom in Keulen – Duitsland en we hopen daar wat leuke nieuwtjes vandaan te halen. In ieder geval zullen we, samen met een flink aantal Nederlandse en Duitse fansites, om 12.00 uur een behind closed doors presentatie bijwonen van De Sims 3 Na Middernacht en De Sims Middeleeuwen.

Voor de rest laten we het allemaal op ons afkomen, vorig jaar was S3N er ook en zo een grote gamesbeurs kan erg overweldigend zijn maar we zullen later vast wel een leuk verslag online zetten met wat foto’s en video’s.

Gelukkig hebben we nog ons gezellige forum waar jullie terecht kunnen en daar vind je de rest van het team die zoals altijd een oogje in het zeil gaat houden.

11 reacties

  1. Heel veel plezier! 😀
    Het is maar goed dat ik niet mee ben gegaan. Heb auto pech, flinke ook. :-X

    Hopelijk krijgen jullie lekker veel informatie!

  2. is er geen computer, waar ze ff naar de site kunnen gaan om iets te zeggen, op die game beurs met al die COMPUTER-games, 😛 ik wil meer vampier info en wat screens (zoals het bijten) enzo. 🙂

  3. Zo dat was een erg leuke dag met al die gekke mensen van alle fansites 😛 En die beurs … holy moly wat een enorm gebeuren is dat 🙂 We zullen nog wel een verslagje gaan maken maar alvast 1 ding: tijdens alle Behind Closed Doors presentaties mochten we geen foto’s of video’s maken van de games.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *